Luchtreiniging

luchtreinigingLuchtreiniging voor kantoren, de gezondheidszorg, horeca en kleine tot middelgrote bedrijven.

 

Al meer dan 35 jaar specialiseert Plymovent zich in reiniging van binnenlucht. De binnenlucht wordt vervuild door tabaksrook, stofdeeltjes, fijnstof en onaangename geuren.

 

Met de luchtreinigers van Plymovent wordt de lucht in een ruimte voortdurend professioneel gereinigd. De luchtreiniger zuigt de vervuilde lucht af, filtert deze en voert de schone lucht terug naar de ruimte. Onze luchtreinigers zijn standaard uitgerust met een voorfilter om relatief grote vormen van vervuiling zoals haren uit de lucht te filteren, en met een of meer hoofdfilters en FreeBreeze-geurpatronen om de schone lucht te voorzien van een aromatische geur.

  

Onderhoud

Het is van essentieel belang om een (permanent) optimaal functionerende luchtreiniger te hebben. Periodiek onderhoud optimaliseert de werking in aanzienlijke mate. U kunt met Plymovent een onderhoudscontract afsluiten voor service en onderhoud aan uw luchtreiniger. Het filter wordt op milieuvriendelijke wijze gereinigd (elektrostatisch filter) of vervangen (papieren filter). Er zijn natuurlijk ook standaard-servicepakketten beschikbaar, afgestemd op de verwachte jaarlijkse behoefte van de gebruiker.  

 

Verkooppunten

Contact us

 

 

Downloads

Brochure

 

 

Gerelateerde links

Referenties tabaksrookoplossingen

 
/Default.aspx?ID=18961