Over binnenluchtvervuiling

Binnenluchtvervuiling is overal

Wist u dat de binnenlucht vaak sterker vervuild is dan de buitenlucht? In industriële omgevingen, waar gewerkt wordt met bijvoorbeeld giftige stoffen en metalen, lijkt dat natuurlijk vanzelfsprekend. Maar wat dacht u van de binnenluchtvervuiling op kantoor, in de horeca en in winkels? Of in verpleegtehuizen, in wachtruimtes, bij de tandarts of bij de kapper?

Binnenluchtvervuiling is óveral. Miljoenen minuscule stofdeeltjes, pollen en schadelijke bacteriën verzieken ons leef- en werkklimaat. Giftige dampen op de werkplek, die vooral voorkomen in de industrie, maar ook toners en spuitbussen zijn serieuze boosdoeners die een negatieve invloed hebben op onze gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan hoofdpijn, oog- en luchtwegirritaties, vermoeidheid en concentratieverlies.

 

Indoor Air Quality

De mate waarin binnenlucht wordt vervuild bepaalt de luchtkwaliteit. Deze kwaliteit, ook wel IAQ (Indoor Air Quality) genoemd, wordt vaak gerelateerd aan de gezondheid, het welzijn en comfort voor gebruikers van het gebouw. Een lage IAQ waarde veroorzaakt door binnenluchtvervuiling heeft daardoor invloed op de prestaties en de kwaliteit van het werk dat geleverd moet worden. Plymovent helpt u bij het creëren van een beter binnenmilieu met oplossingen om de strijd met binnenluchtvervuiling aan te gaan. Of dat nou lasrook, tabaksrook, fijnstof of andere vormen van binnenluchtvervuiling is. Plymovent heeft de oplossing in huis!

 

Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

 

 

 

Verkooppunten

Contact us

 

 
/Default.aspx?ID=18961