Over onderhoud

Jarenlang gegarandeerd écht zuivere lucht

Luchtreinigers en industriële afzuigsystemen moeten natuurlijk áltijd optimaal functioneren. Want alleen dan heeft u de garantie dat de binnenlucht echt zuiver is. Daarom mag u naast uitvoerig advies en installatie van Plymovent BV ook een perfecte nazorg en service verwachten. Onze gespecialiseerde service- en onderhoudsdienst bedient vanuit Breda tal van gerenommeerde bedrijven, instellingen en industrieën door heel de Benelux.

 

Het oplossen van storingen, groot onderhoud, periodiek onderhoud: al onze servicewerkzaamheden voeren we systematisch en professioneel uit én volgens strikte milieu- en kwaliteitsnormen. Op basis van een servicecontract komen onze experts bij u langs om snel en vakkundig bijvoorbeeld heel het systeem na te kijken, filters te vervangen, luchtreinigers schoon te maken of rooktafels te legen en te reinigen.

 

Reinigen is specialistenwerk

Periodiek onderhoud is noodzakelijk voor een constante optimale werking. De elektrostatische filters bijvoorbeeld moeten regelmatig vervangen worden door schone en de voorfilters door nieuwe. Het reinigen van filters is echter een tijdrovend en zeer secuur werk. Het reinigen, maar ook het controleren, testen en indien nodig repareren van de filtercellen is specialistenwerk. Plymovent BV helpt u met deze milieubelastende klus. Het reinigen van filters verzorgen we op onze locatie in Breda, in onze ultramoderne was- en drooginstallatie.

 

Industriële luchtreinigers

In de industrie is periodiek onderhoud van éxtra groot belang. Onderhoud aan industriële luchtreinigers is dan ook een specialisme op zich en vergt specifieke kennis en expertise. Plymovent BV biedt onderhoud op maat. Zodat u continu verzekerd bent van een schone en dus veilige binnenlucht op de werkvloer. Tevens kunnen we voor de industrie jaarlijks een Algehele Periodieke Keuring verrichten en certificeren. Dit APK-certificaat bewijst, met name voor uw arbodienst en Arbeidsinspectie, dat uw installatie aan de technische eisen voldoet.

 

Onze professionele servicedienst neemt u een belangrijke zorg uit handen. Door een servicecontract met Plymovent BV bent u verzekerd van een systeem dat áltijd werkt en technisch langer meegaat. Daarbij heeft u een levenslange garantie op de filters. Zo bent u écht continu verzekerd van schone binnenlucht.

 

Plymovent BV draagt zorg voor het onderhoud aan de kostbare filters en in geval van gebruiksschade of slijtage, voor reparatie of zelfs voor vervanging. Wij garanderen dan ook de kwaliteit van deze filters gedurende de gehele looptijd.

 

Verkooppunten

Contact us

 

 
/Default.aspx?ID=18961