Persberichten

21feb   Plymovent breidt wereldwijd netwerk uit met de toevoeging van Turkije Plymovent maakt met genoegen bekend dat zij al enige tijd samengewerken met een nieuwe partner in Turkije. Ventek is nu officieel een erkende distributeur van Plymovent geworden.
11dec   Duitse business units verhuizen De Plymovent-groep heeft zijn organisatie afgelopen jaar opgesplitst in drie business units. Elke unit opereert nu onafhankelijk, en concentreert zich op zijn eigen productenportefeuille en marktsegmenten.
8okt   Plymovent voldoet aan klantenwens met nieuwe supply chain Plymovent heeft bijna anderhalf jaar gewerkt aan de verbetering van zijn supply chain. Dit is gedaan om snellere levertijden te realiseren, en zo te kunnen voldoen aan de hedendaagse wens van de klant.
1okt   Plymovent vervangt interim CEO Plymovent heeft het afgelopen jaar onder leiding van interim-directeur Wilco Smits gewerkt. Jan Met treedt in zijn voetsporen als Chief Executive Officer van Plymovent Group per 1 oktober 2013.
19jul   Plymovent presenteert zijn systemen op de vakbeurs Schweissen & Schneiden Plymovent presenteert zichzelf op de Schweissen & Schneiden in Essen, Duitsland, dé grootste vakbeurs omtrent lassen en snijden in Europa.
18feb   Plymovent krijgt voet aan de grond in de automobielindustrie Plymovent profileert zichzelf binnen de automobielindustrie met een breed assortiment aan afzuigsystemen voor de verwijdering van las- en snijrook.
 

Verkooppunten

Contact us

 

Over Plymovent

Plymovent vindt de lucht die u inademt belangrijk. Wij bieden producten, systemen en diensten aan voor schone lucht in uw werkomgeving, waar ook ter wereld.

 
/Default.aspx?ID=18961